TC Energy Design Glaswerk
                                              Cobi Slabbekoorn - Lelystad
Artikelen
Cobi Slabbekoorn - Kempenaar 01-48 - 8242 BA  - Lelystad - tel. 0320 254572 - email cobislabbekoorn@gmail.com
Foto's  fotografe  Andrea:

Bestellingen  via email of telefonisch 0320 254572
Foto's  fotografe  Andrea:

Bestellingen  via email of telefonisch 0320 254572
Drinkglas Mythos

Het drieledige ontwerp van het "Mythos" drinkglas maakt, zoals al het glaswerk, gebruik van de wetmatigheid van de gulden snede. Dit "Mythos" glas is speciaal bedoeld voor intensief en veilig gebruik b.v. voor kinderen of voor commerciλle doeleinden. Inhoud: 0,25 l. Loodvrij glas.
Prijzen: Basic (zonder Levensbloem) € 5,50. Goud: € 9,90. Happy: € 8,90. Wit: € 8,90. Platina: € 9,90.
Karaf Alladin

Dit is de basisversie met de gouden Levensbloem op de bodem en al vele jaren een zeer gewild artikel. Gemaakt van loodvrij glas en mond geblazen. Verkrijgbaar in 1,3 en 2,3 liter.
Prijzen: 1,3 l Basic, zonder Levensbloem: € 53,00. 1,3 l Goud: € 63,00.
1,3 l Happy: € 56,00. 1,3 l Wit: € 56,00. 1,3 l Platina: € 69,00
Alladin 2,3 l Family Goud: € 109,00.
Energieplaten

De glazen energieplaten zijn met de hand gepolijst met daarin gegoten de Levensbloem in 24-karaat goud. De bedoeling van deze plaat  is het Deze plaat is niet voor hete voorwerpen.
De keramische energieplaat is wel geschikt voor hete voorwerpen.
Plaat 9 cm doorsnee met gouden Levensbloem: € 15,90/
Plaat 22 cm doorsnee met gouden Levensbloem: € 35,90
Keramische plaat, 23 cm doorsnee met platina Levensbloem: € 39,90
Mythos Chakra Affirmatie glazen

Het drinken van water dat gerevitaliseerd is door kleuren, symbolen, affirmaties en de vormgeving van de gulden snede, kan ons helpen onze chakra's in balans te brengen. Chakra's zijn energiecentra die zich in een energiebaan bevinden, die door het midden van het menselijk lichaam loopt. Deze 7 chakra's hebben grote invloed op onze psychologische eigenschappen. Alle affirmaties zijn bedoeld om het eigen vermogen en talenten stevig neer te zetten en te (h)erkennen.

Er is keuze uit:
Basis Chakra affirmatie gezondheid; Sacraal Chakra affirmatie Harmonie;
Solar Plexus Chakra affirmatie Moed; Hart Chakra affirmatie Liefde; Keel Chakra affirmatie Creativiteit; Derde Oog Chakra affirmatie Intuοtie; Kruin Chakra affirmatie Wijsheid.
Prijs per glas: € 8,90.
De "Patera" schalen zijn voornamelijk bedoeld voor gebruik bij het bereiden en genieten van een maaltijd. De Levensbloem is in wit in de bodem van de schaal gebrand. Vanwege het formaat is de werking ervan bijzonder goed.

Doorsnee schalen: 14 of 23 cm; hoogte 5 of 9 cm.
Prijs: kleine schaal: € 19,00; grote schaal: € 39,00.
De "Cotula" schalen hebben, dank zij de hoge elegante vorm een bijzonder goede dynamische lijn volgens de gulden snede. Ook hierin is in wit in de bodem van de schaal de Levensbloem gebrand.

Doorsnee schalen: 12 of 23 cm; hoogte 6,5 of 12 cm.
Prijs: kleine schaal: € 19,00; grote schaal: € 39,00
Waterfles Lagoena

Deze is speciaal gemaakt voor onderweg. Inhoud: 0,5 liter. De fles past in elke standaard fleshouder. Het kurk beschermt de fles tegen schokken en voelt dankzij het stevige antislip omhulsel, aangenaam in de hand en kan in een enkele handgreep worden verwijderd om schoon te maken.
In de bodem is een witte Levensbloem gegraveerd.

Prijs: € 29,90.
Drinkrietje Calamus

Het natuurverschijnsel van de vortex-werveling is de grondslag voor het "Calamus" rietje. Vanwege een fijne spiraalvorm binnenin het nauwe glazen buisje, komt elke vloeistof die er doorheen gaat in een krachtige wervelbeweging. Zoals we in de natuur kunnen waarnemen - b.v. bij wervelwinden of wild stromende rivieren of oceaangolven- intensiveert dit werveleffect de energie in de vloeistof.
De fijne structuur van het mond geblazen rietje is qua vormgeving afgeleid van de gulden snede. Om het gemakkelijk te kunnen schoonmaken, wordt het geleverd met een flessenreiniger in de juiste maat.

Bedoeld voor kinderen boven de 6 jaar.
Materiaal: borosilicaat. Lengte 24 cm

Prijs drinkriet Calamus: € 8,90
Thee- en Koffiemok Shinno
De "Shinno" thee- en koffiemok is gemaakt van het fijnste porselein in een verfijnde ivoorkleur en is ideaal om te genieten van een kopje koffie of thee. Ook dit ontwerp is gebaseerd op de gulden snede en past prachtig bij de ivoorkleur van het porselein. Binnenin de mok zie je de Levensbloem in zilvergrijs in de bodem.
Er is ook een kop en schotel en een theepot van hetzelfde prachtige materiaal en vorm.

Inhoud: 0,3 l. Deze mok mag in de vaatwasser

Prijs: € 13,90.


Kop en schotel, inhoud 0,2 l. Prijs: € 39,80
Theepot: 1l inhoud. Prijs: € 79,00
Wijnglazen

Het wijnglas heeft het meest unieke en energetisch activerende ontwerp van alle wijnglazen die verkrijgbaar zijn en is geschikt voor alle soorten wijn.
Verbaas je over het effect van dit glas op je favoriete wijn. Zelfs de meest alledaagse wijn wordt biologisch opgewaardeerd in de kristallijne structuur.
Hiermee is het feestelijk proeven.
Het is er in mond geblazen of machinaal vervaardigd.

Glas voor rode wijn (met de mond geblazen) 0,5 l € 19,90
Glas voor rode wijn (machinaal vervaardigd) 0,5 l  €12,60
Glas voor witte wijn (met de mond geblazen) 0,5 l  € 18,90
Glas voor gedistilleerd ( met de mond geblazen) 0,07 l € 29,90